top of page

STANDARD

En beprövad och trofast vän.

Här ser ni ett urval av de cyklar vi har på lager just nu. 

Saknar du något? Hör av dig.

TOVE.png

Crescent Tove

Med ett lågt insteg tar du dig enkelt upp i sadeln, och väl där sitter du som en kunglighet - bekvämt i den ergonomiskt uppbyggda sadeln och upprätt med god överblick över dina medtrafikanter. Crescent Tove: en modern klassiker. 7 växlar. Svart och Turkos.

9995kr

tarfek.png

Crescent Tarfek

Den har en lätt, stark och rostfri aluminiumram och matchande utrustning. Växlar och bromsar är helt inkapslade. De 7 växlarna ger dig ett brett register med kraft för såväl branta uppförslut som för långa, sköna utförslöpor och raksträckor med vinden i ryggen. Finns i två fäger: Grön och Svart

10995kr

karin3.png

Monark Karin 3vxl

Sveriges populäraste damcykel är lika omtyckt av killar som av tjejer – av unga såväl som gamla. Treväxlade Karin är ett original i tiden, med den utmärkande svängda hängmatteramen som skapades för över hundra år sedan och som varsamt uppdaterats genom åren. Finns i en mängd olika färger. Om du är nyfiken på en Karin, slå en signal så får du reda på vilka vi har inne för tillfället.

6995kr

karin7.png

Monark Karin 7vxl

Sveriges populäraste damcykel , här i ett 7växlat utförande.  Karin är ett original i tiden, med den utmärkande svängda hängmatteramen som skapades för över hundra år sedan och som varsamt uppdaterats genom åren. Finns i en mängd olika färger. Om du är nyfiken på en 7-växlad Karin, slå en signal så får du reda på vilka vi har inne för tillfället.

8995kr

Maja.png

Crescent Maja

Maja är en sjuväxlad citycykel, fullt utrustad för vardagens äventyr.

Med ett lågt insteg tar du dig enkelt upp i sadeln. Och väl där sitter du bekvämt i den ergonomiskt uppbyggda sadeln och upprätt med god överblick över dina medtrafikanter. Dina händer vilar skönt på styrets komforthandtag och med mjuka breda däck rullar du behagligt fram på de flesta underlag. Denna cykel har fotbroms samt v-broms fram. Cykelkorg i aluminium med plastbotten ingår liksom lås, stöd och belysning. En traditionell damcykel som är lika populär hos killarna i familjen! 

8995kr

castor.png

Crescent Castor

Citycykel i herrutförande med 7 stycken integrerade växlar. Castor har en rostfri aluminiumram med upprätt och avslappnad körställning som gör att du alltid har god uppsikt över trafiken samt dina medtrafikanter. Framtill hittar vi en fälgbroms, batterilykta och en styrstam som man enkelt kan höja och sänka. Baktill hittar man en fotbroms, ringlås med dubbla nyklar och en pakethållare med AVS-funktion. Det är alltså möjligt att på ett enkelt och smidigt vis att klicka i och ur olika typer at tillbehör så som korgar och väskor. 

8495kr

bottom of page