top of page

EL
 

En elcykel har en motor på 250W som assisterar dig när du trampar upp till 25km/h, säg adjö till att komma fram svettig till jobbet. 

På denna sida kan ni se ett urval av de 

elcyklar vi har på lager.

Screenshot 2023-09-01 at 12.23.35 copy.png

Crescent Elmer 20S, 5vxl

Snacka om att Crescent här har fått till det. Elmer är framtagen för den cyklisten som värdesätter komfort och goda lastegenskaper. 

Elmer har fram-pakethållare med AVS-funktion. AVS ser till att man på ett smidigt sätt kan klicka i och ur olika sorters korgar, väskan, flak mm. 

Pakethållaren baktill är utrustad med flera AVS-fästen, det är alltså möjligt att ha dubbla korgar bak alternativt korg och barnsits samtidigt. (!)

Kraftfull centrummotor, 5växlat el-specifikt baknav från Shimano, breda komfortdäck (60mm)

Ja, Kort och gott är detta en vardagshjälte som klarar det mesta. Det är heller inget minus att den är kanonsnygg. 

39955kr

el.png

Crescent Elston 20B, 5vxl

Här har vi premium-känsla direkt från fabriken ner i asfalten.

Elston är framtagen för den cyklisten som värdesätter komfort och goda lastegenskaper. 

En performance-motor från Bosch garanterar högsta kvalité och med upp till 75 Nm vridmoment får du den kraft du behöver uppför, i motvind och när du cyklar med last.

Elston har fram-pakethållare med AVS-funktion. AVS ser till att man på ett smidigt sätt kan klicka i och ur olika sorters korgar, väskan, flak mm. 

Pakethållaren baktill är utrustad med flera AVS-fästen, det är alltså möjligt att ha dubbla korgar bak alternativt korg och barnsits samtidigt. (!)

Kraftfull centrummotor, 5växlat el-specifikt baknav från Shimano, dämpad gaffeln, breda komfortdäck (47mm). Ja, Kort och gott är detta en vardagshjälte som klarar det mesta. Det är heller inget minus att den är kanonsnygg. 

44955kr

AMB1.png

EcoRide Ambassador AXS H-7 

Ambassador AXS H-7 är en klassisk, pålitligt och funktionell 7-växlad elcykel anpassad för vårt nordiska klimat. Lågt insteg för enkel på- och avstigning. Utrustad med Ecoride Drive System med framhjulsmotor, färgdisplay och ett kraftfullt batteri på 16 Ah. Korg fram och AVS-plattform bak löser lastningsbehoven. Finns i färgerna Turkos, Svart, Röd och Silver.

22495kr

Amb steps.png

Ambassador AXS M-5 E5

Ambassador cw AXS M-5 är vår premiumelcykel i Ambassador-serien. Drivsystem Shimano STEPS E5000, med mittmonterad motor, fast monterad display och batteri på 11,6 Ah ger en tyst och behaglig drift. Fotbroms bak och skivbroms fram, och genomgående kvalitetskomponenter. Fast korg fram och AVS-plattform bak tar hand om transportbehoven. 5 invändiga växlar speciellt framtagna av shimano för just el-cykel. Finns i färgerna Silver och Röd.

28995kr 

asspect E.png

Scott Aspect eRide 920

Med denna kraftfulla och pålitliga pollen tar du dig smidigt och enkelt uppför branta backar och tekniska stigar. Du behöver inte längre oroa dig för utmanande terräng eller begränsad kondition - Aspect eRide 920 ger dig den extra kraft du behöver för att erövra varje utmaning.

625wh Bosch drive system, 1x12-drivlina från Sram. Röd och i sz: L

39995kr JUST NU: 29995kr

Elda.png

Crescent Elda 50S, 9vxl

En komplett utrustad elcykel med ram av aluminium, sportigt avslappnad geometri och batteriet med 400 Wh är elegant integrerat i ramen.

Den dämpade gaffeln tillsammans med 44 mm breda däck gör att cykeln glider fram mjukt på alla möjliga underlag så som kullersten, grus eller asfalt. Centermotorn som är en Shimano E5000 ger dig kraften du behöver och på den avtagbara tydliga displayen kan du se effektläge, hastighet, batteriets laddnivå och hur långt den kraften tar dig.

31995kr

elina.png

Crescent Elina 7vxl

Tack vare elmotorn i framhjulet, batteriet och Crescents egenutvecklade EGOING-system kan du trampa på utan större ansträngning. Du styr själv vilken hjälp du vill ha av motorn och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln.
Denna cykel har ett pakethållarbatteri på 400 wh som du kan plocka ur cykeln och ta med dig.

Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Cykelkorg med anpassad tygväska framtill ingår, liksom stöd, godkänt ramlås och belysning. Finns i färgerna Mörkgrå, Röd, Ljusgrön och Gyllenbrun.

21995kr

bottom of page