top of page

RACER

"En dans på två hjul, en rytm så förtrollande, Landsvägscykeln bjuder på upplevelser så målande"

Här kan du se ett utbud av de landsvägscyklar vi har på lager för tillfället.

addict 10.png

Scott Addict 10

Carboncykel med Ultegragrupp. Vridstyv och lätt carbonram med komfortgeometri har här utrustats med 11-delad Shimano Ultegra växelgrupp, hydrauliska bromsar och bekväma 30mm däck från Schwalbe. Denna cykel kommer bli ditt förstahandsval när det kommer till snabba och bekväma mil som ska in på träningskontot.

Sz: L (56cm) Vikt: 8,20kg

Pris: 32995kr

speedster 20.png

Scott Speedster 20

Denna topmoderna racercykel har allt för den prismedvetna cyklisten som planerar att cykla mer framöver. Cykeln är byggd på en aluminiumram och har väl beprövade komponenter ifrån Shimano och Syncros. Broms och växelvajrar är snyggt dragna igenom styrhuvudet(!) via undersidan av styre samt styrstam vilket ger ett städat och elegant intryck. Denna bågens "USP" är den högklassiga framgaffeln i HMX-carbon(!) som dämpar vibrationer och ger en responsiv styrkänsla

Oavsett om du är vardagsmotionär, pendlare eller inbiten träningsnarkoman så käkar denna cykel mil efter mil utan att köra slut på rygg eller armar.

Sz: L (56cm) Färg: grön/guld (bör ses live)

Vikt: 10,4kg

22995kr

Contessa Speedster 25.png

Scott Contessa Speedster 25 Disc

Contessa är ett samlingsnamn för Scotts dam-specifika cyklar. 
Här har vi alltså en Contessa Speedster som kommer förbättra dina tider eller kanske rent utav kommer göra att du cyklar mycket mer? Snygg integrering av av broms och växel-höljen, Shimano Sora-bakvxl och mekaniska skivbromsar. 

Sz: M (54cm) Färg: Vit, Vikt: 10,5kg

15495kr

bottom of page