top of page

LASTCYKLAR

Last/lådcyklarna ni ser på denna sida brukar vi ha på lager. Dom är dock populära, så det kan bli så att vi får plocka hem en på beställning just till dig. 
Vid frågor och funderingar, tveka inte på att höra av dig.

delight.png

Cargobike Delight

Såhär säger Cargobike själva om Delight
"Cargobike DeLight är en av våra mest älskade modeller och vår absoluta Premiumcykel. Det är en toppmodern lådcykel med väl genomtänka komponenter och utsökt design. Helt enkelt ett resultat av all den kunskap vi skaffat oss som Sveriges äldsta lådcykel-leverantör. Med Delight har vi utmanat oss själva och höjt såväl form som funktion ytterligare ett snäpp"

Ja. Premium helt enkelt. Frakt på 1995kr tillkommer oavsett om du handlar av oss eller direkt från Cargobike. 
42995kr

Flex!.png

Cargobike Flex

Cargobike Flex är en flexibel (hörs nästan på namnet) lastcykel som genom sin mångsidighet hjälper såväl familjer som verksamheter att få ihop vardagspusslet.

I många fall kan Cargobike Flex ersätta bilresor. Snällt mot både din plånbok och miljön, och det är något vi gillar! Cargobike Flex är utrustad med en hjulmotor och OM man vill så kan man köpa till både barnsits och kapell! Frakt på 1995kr tillkommer oavsett om du handlar av oss eller direkt av Cargobike.

34995kr

Loader.png

Ecoride Loader

Loader AXS M5 är en trehjulig ellådcykel. En stabil och välutrustad lådcykel som funkar perfekt att cykla barn till dagis eller ta en härlig utflykt till stranden. Med plats för 4 barn så får man med sig det mesta. Utrustad med fem integrerade växlar från Shimano, stark mittmotor från Bafang med Ecoride Drive System och ett extra stort batteri på 19,2Ah med Panasonic-celler.Om inte lådan skulle räcka till för packningen så är även den bakre pakethållaren AVS-kompatibel.

44995kr

bottom of page