top of page

Förmånscyklar

Våra partners
klicka på logotyperna föra att läsa mer
 

Epassi Logo Secondary Color RGB copy.jpg
BusinessBike_pos_BLUE_RED_BLUE_rgb copy.png
logo-active-benefits-left copy.png

Vad är en förmånscykel?

Förmånscykel är en populär anställningsförmån som erbjuds av vissa arbetsgivare. Som anställd kan du hyra en cykel för personligt bruk och din arbetsgivare drar av hyreskostnaden från din lön varje månad före skatt. Detta innebär att du kan spara pengar på dina cykelkostnader eftersom du betalar med bruttolön istället för nettolön.

Förmånscykeln är vanligtvis en hybridcykel eller elcykel som du kan använda för att pendla till och från jobbet eller för att utforska området under fritiden. Du kan välja mellan olika modeller och storlekar för att hitta den perfekta cykeln för dina behov.

När hyresperioden löper ut kan du välja att köpa ut cykeln till ett reducerat pris, vanligtvis en procentandel av det ursprungliga cykelpriset. Detta ger dig möjlighet att behålla cykeln och fortsätta använda den även efter hyresperioden har löpt ut.

Vi som cykelbutik kan hjälpa dig att hitta den perfekta förmånscykeln för dina behov och svara på eventuella frågor du har om förmånscyklar. Vi kan också hjälpa dig med underhåll och reparationer under hyresperioden för att säkerställa att din cykel alltid är i toppskick.

Hur går det till?

Om du är intresserad av att använda förmånscykel som anställd på ett företag som erbjuder denna förmån, behöver du först kontrollera med din arbetsgivare om de erbjuder förmånscyklar som en anställningsförmån. Om de gör det, kan du välja cykel och hyresperiod genom en onlineplattform eller genom att fylla i ett beställningsformulär. När avtalet är godkänt kommer cykeln att levereras till arbetsplatsen och din arbetsgivare drar av hyreskostnaden från din lön varje månad före skatt.

Vi som cykelbutik hjälper gärna till att hitta den perfekta förmånscykeln för dina behov och svara på eventuella frågor du har om förmånscyklar.

IMG_2277 kopiera_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Oavsett om du är arbetsgivare eller anställd och är nyfiken på förmånscykel
Tveka inte - hör av dig så berättar vi mer.

bottom of page